Резервации

VIP Assistance е правилният избор, когато сте закъснели с резервацията си за заведение за Нова Година, фирмено парти, рожден ден или друг повод.

Резервации

VIP Assistance е правилният избор, когато сте закъснели с резервацията си за заведение за Нова Година, фирмено парти, рожден ден или друг повод.

От резервации в последния момент в гурме ресторант или най-хубавите места за постановката тази вечер до VIP достъп до най-горещите точки на нощта с опитен парти „гайд“.

Нашият екип успешно поддържа отлични връзки с едни от най-добрите ресторанти в страната, за да бъдат вратите им винаги отворени за нашите членове и да осигурят обслужване на ниво.

VIP Assistance e верен съюзник при резервирането на романтичен уикенд за двама, почивка със семейството или натоварена конференция. Изберете вашата желана дестинация и оставете на VIP Assistance  да се погрижи за детайлите.

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов