Управление на недвижими имущества

Спестете вашите време и усилия, като ние се погрижим детайлно за целия процес.

Управление на недвижими имущества

Управлението на недвижими имущества е сложен процес, който е свързан с огромен времеви ресурс, много обикаляне и още повече нерви. Вероятно на всеки от вас се е случвало да търси имот и когато отиде на оглед, реалността тотално да се различава от луксозните кадри, които сте видели предварително. Ситуацията не е по-различна и тогава, когато сте от другата страна под формата на продавач на недвижимо имущество или наемодател.

Нашата задача е да спестим вашите време и усилия, като се погрижим детайлно за целия процес. Работим както с ексклузивни клиенти, така и със строителни компании и купувачи. Инвестирайте свободното си време в нещо приятно за вас самите и за хората, които обичате, а на нас оставете всичко друго.

Ако си търсите ново жилище, просто ни задайте базовите си изисквания, а ние ще свършим останалото. Без значение дали се нуждаете от мезонет с гледка към Витоша, или луксозен маломерен апартамент в централната градска част, дали търсите къща в покрайнините на София, или апартамент в затворен комплекс с басейн, ние сме професионалистите, които ще превърнат вашите желания в реалност.

В екипа си имаме експерт Недвижими имоти с опит в Малта и Англия, който не само ще намери купувач на вашето жилище, или пък ще намери на вас самите такова, но и ще ви консултира професионално по всички допълнителни въпроси, свързани със законодателната част, състоянието на пазара, най-изгодните сделки и бъдещите промени.

Професионализмът е на първо място за нас, ето защо ви предлагаме професионален опит, вдъхновен от мащабния нюйоркски пазар, а именно: млад агент с богат опит и непримирим хъс; фокусирани огледи, с които няма да губите ценното си време; вътрешна информация от доверени източници и сериозно внимание към желанията на клиентите.

Нашата цел е само една: да постигнем много повече от това, което очаквате. Просто ни се доверете.

 

 

 

 

 

 

 

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов