За VIP Asssistance

VIP Assistance е съветник на гостите, секретар и, преди всичко, приятел в неизвестенят град

За VIP Assistance

Средновековие. Годините между V и XV век. Кралски дворове, пищност, лукс. Блага, които никога не стихват. Злато, коприна и тежко кадифе. Това е времето, в което се появяват конциержите – най-приближените хора на владетелите, които са служили на техните семейства.

На тях се дължат всички съвършени детайли за лукса в кралския дворец. Те са поддържали свещите запалени и са пазили зорко ключовете от стаите в замъка. Те са се грижили за гостите на краля, правейки и невъзможното те да се чувстват повече от перфектно по време на престоя си. Те са били доверени лица и позижията им е била висока. Те са знаели всички тайни в кралския двор и са имали достъп до всяка негова точка.

Как обаче изглежда модерният личен консиарж? Днес, в XXI век, той има много и разнообразни функции, но основната му роля не се е променила – осигуряването на достъп. Личният консиарж може да обслужва краля, но и да ви резервира маса в ресторант.

И тук идва нашата роля. VIP Assistance ви предлага огромно разнообразие от ВИП услуги на територията на цяла България, сред които луксозен транспорт, забележителни яхтени чартъри, незабравими екскурзии с хеликоптер, резервации на свръхмодерни частни самолети, lifestyle management, луксозни недвижими имоти и печеливши бизнес консултации.

„VIP Assistance е съветник на гостите, секретар и, преди всичко, приятел в неизвестенят град”

Нашата компания има солиден опит, който ни помага бързо и лесно да разберем всички ваши изисквания, което ви спестява ценно време, задоволява всичките ви желания и ви помага да постигнете целите си. VIP Assistance Global Concierge Bulgaria е вашият доверен партньор за всичко, от което имате нужда. Ние се грижим за всички детайли, гарантирайки, че бизнесът или личното ви пътуване ще бъдат ефективни, безопасни и приятни.

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов