Луксозен Транспорт

Най-добрият начин да откриете екзотиката и чара

Удобството при пътуване е от първостепенна важност за нашата компания. Вярваме, че клиентите ни трябва да се чувстват комфортно, докато се придвижват от едно място до друго, да използват времето, за да си починат, да се освежат и да се насладят на гледките, които им се откриват по време на пътуване. Нашата услуга за луксозен транспорт е най-добрият начин да откриете екзотиката и чара на един от най-оживените градове в Източна Европа. Сигурността и комфортът са двата основни фактора, с които удряме право в “десетката”, когато говорим за автомобили. Живеем в епоха на супер модерни играчки, а ние не си губим времето с нашите Мерцедеси, представляващи истински символ на услугите от висок клас. В автомобилната си съкровищница имаме седем диаманта в перфектно състояние, готови да ви посрещнат на Летище София. Ще ви осигурим незабравимо преживяване по пътищата на нашата красива страна, можеща да се похвали с невероятна история и зашеметяваща природа.
Без значение от какъв тип транспорт се нуждаете, VIP ASSISTANCE ще ви осигури най-добрата услуга за луксозен транспорт. Ние ще се съобразим изцяло с вашите желания и нужди, така че не се колебайте да ни зададете всичките си условия, защото гарантираме, че ще ги изпълним.
Независимо дали просто се нуждаете от придвижване от летището до хотела, или до вашия ваканционен дом, дали просто искате да пътувате из България за туристически, или бизнес цели, посещавайки специално събитие, ние можем да ви осигурим множество различни опции за луксозен транспорт.
Услугата за луксозен транспорт на VIP ASSISTANCE може да ви предостави луксозен автомобил с опитен шофьор, за да можете да отпочинете и да се насладите на пътуването си. И това съвсем не е всичко. Също така бихме могли да ви осигурим личен самолет или яхта, с които да направите пътуването си още по-приятно, луксозно и комфортно.
VIP ASSISTANCE GLOBAL CONCIERGE BULGARIA е компания с богат опит, отнасяйки се до дипломатични визити на територията на България. Справяли сме се успешно с някои от най-сложните и взискателни дипломатични протоколи на планетата, така че можете да бъдете сигурни, че ще покрием до съвършенство всички ваши изисквания.
Вярваме, че приятелското отношение и здравото ръкостискане са началото на едно надеждно партньорство. Разчитаме единствено на професионални шофьори, които са доказали възможностите си през годините. Техните умения за градско шофиране са ключова гаранция за вашето спокойствие. България е страна с изключителна природа и това ви дава възможност да се насладите на незабравимо пътуване извън града. Нашите шофьори знаят къде да спрат по средата на пътя, за да ви позволят да се насладите на гледки, които ще спрат дъха ви.
С нашата услуга за луксозен транспорт вашето пътуване ще бъде безопасно и приятно, без значение коя опция сте избрали. На ваше разположение сме предвидили автомобили от висок клас, а нашите опитни и обучени шофьори ще изберат най-бързия и безопасен маршрут, за да бъдете винаги навреме. Гарантираме, че никога няма да закъснеете за вашия ангажимент и в същото време ще пътувате комфортно и със стил.

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов