Консиерж Услуги

VIP Assistance е повече от консиерж услуга , ние сме ваш приятел в една чужда страна

Транспорт на официални делегации

Посещението на официални делегации е събитие, което се отличава със специален етикет и множество изисквания. Не всеки е в състояние да предложи качествена и луксозна услуга, която да покрие всички необходими критерии, но тук на помощ идва Vip Assistance Concierge – нашата компания, която е утвърдена на пазара и предлага пълен пакет услуги за официални и неофициални делегации в България.

Важно е да се има предвид, че степента на представителност на делегациите биват три вида:

  • Официални
  • Неофициални (работни)
  • Частни

За да бъде посещението на една делегация успешно, е необходимо да се изпълнят няколко изключително важни условия. Ние, разбира се, покриваме всички тях:

– Програма на посещението и планиране на основните елементи. Както и в други ситуации, тук също доброто планиране е в основата на успеха. Нашият богат опит ни позволява да видим евентуалните опасности по време на работния процес и да ги предотвратим изцяло. Насреща сме за професионална консултация относно цялостната програма на визитата, включително и свободното време.

– Луксозни превозни средства. Държим на качеството и лукса изключително много, поради което автомобилите, с които разполагаме, са от най-висок клас. И не само: всички те са в отлично състояние и съобразени докрай с изискванията на протокола за официални делегации. Всички наши клиенти могат да избират между огромно разнообразие на превозни средства: от големи луксозни автобуси до малки и компактни бусове, спазващи всички протоколни изисквания за цветовете. VIP Assistance разполага с личен автопарк с голям брой автомобили Мерцедес S клас в задължителния, според етикета, черен цвят.

– Опитни шофьори. Нашите шофьори са професионалисти на най-високо ниво, с изрядно досие, което им позволява да превозват дипломати в официални делегации. Безкомпромисни сме, що се отнася до отличното реноме и добрите обноски, поради което можете да бъдете убедени, че шофьорите ни ще предоставят повече от качествена и луксозна услуга.

– Опит и установени отношения с офиса на Президента на България, Национална сигурност и Министерски съвет. Опитът ни в посрещането на делегации е наистина сериозен и един от най-мащабните примери за това е най-голямата визита на държавен глава за последното десетилетие в страната.

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов