Туристически Услуги

VIP Assistance е на ваше разположение по всяко време, за да удовлетвори вашите желания за ексклузивни туристически услуги в България.

VIP туристически услуги

VIP Assistance е на ваше разположение по всяко време, за да удовлетвори вашите желания за ексклузивни туристически услуги в България. Може да изберете нашата компания за:

СКИ и СПА

Харесвате зимните спортове, спа процедурите, уютните камини и вкусните местни ястия? VIP ASSISTANCE определено може да ви предложи всичко това.

Ски курортът Банско е разположен само на 160 км. разстояние от София и пътуването трае около един час и тридесет минути. Пред вас ще се разкрие истинска зимна приказка – невероятна природа, петзвездни хотели, VIP ски услуги, невероятни традиционни и гурме ресторанти и  спа процедури на много високо ниво.

ЛОВ

Търсите силни емоции? С различните мероприятия, свързани с ловуване в България със сигурност ще ги намерите. У нас ловуването е добре познато и развито на високо професионално ниво. Разполагаме с много резервати и разнообразен дивеч, така че остава само да решите дали сте готови за тази авантюра.

ВОДНИ СПОРТОВЕ

Не пропускайте възможността да прекарате лятото в България. Нашето прекрасно Черноморие ще ви посрещне с кристално чиста вода и невероятни плажове със златен пясък. Сред тази природна красота ще намерите прекрасни курорти с петзвездни хотели на много разумна цена, но с отлично ниво на обслужване. Почитателите на водните спортове ще открият отлични възможности да практикуват своите предпочитани дисциплини.

ПЛАНИНСКИ ПРЕХОДИ

Харесвате  планините, девствената природа и свежия въздух или просто искате да презаредите батериите и да се освободите от ежедневния стрес? Българските планини със сигурност ще ви изненадат. Най-високият ни връх се нарича Мусала (2952 м), разположен е в Рила планина и наистина е величествен. Именно в тази планина ще откриете и Седемте рилски езера известни не само с красотата си, но и с факта, че са сборен пункт на международните почитатели на движението „Бялото братство“, основано през ранните години на 20 – ти век от Петър Дънов. Всяко лято през август те идват в България за „Паневритмията“ – система от физически упражнения с музикален съпровод , често наричани „кръгов танц“.

Отзиви

„Страхотно Обслужване“

VIP помощ е перфектният избор за Вашата почивка или VIP пътуване в България! Наскоро, аз използвах услугите си за VIP настаняване с луксозен транспорт и преводачески услуги. Беше страхотно преживяване за мен, благодаря ви, VIP помощ!

Пламен Найденов

„Oгромно, Благодаря“

„Бих искал да кажа огромно, Благодаря за вашата помощ и услуги в България. Радвахме се на луксозните автомобили и шофьори, които направиха пътуванията ни много гладки и всичко вървеше като часовник. Направихте визитата ни в Черно море наистина фантастично и вашите водачи помогнаха пътуването да стане незабравимо. Очакваме с нетърпение отново да използваме услугите Ви за следващото ни пътуване до българските планини и може б ще посетим пистите в Банско. Специална благодарствена дума към Славина, тя беше възхитителна и завладяваща. Винаги ще си спомним нашия страхотен обяд в Левант в този великолепен юнийски ден. Най-добри пожелания към  всички! “

Ник Левентис
Състезател шофьор и основател на
Strakka Racing
Великобритания

„Защо избрахме VIP Assistance!?“

„Ние предпочитаме хора, които мислят, като нас, но също така работим с хора, които
допринасят с повече, защото мислят иновативно. Така ние се развиваме и порастваме
заедно.“

Webit 2018

„Благодаря за успешният Лов!“

„Ловът на Дива Свиня е незабравимо забавление, а при вас изборът е отличен. Имате много добри гоначи и много животни. Само за час минаха много групи прасета с успях да хвана приличен трофей. Ще се върна скоро!“

Венециян Якимов